Berita

Jalan Jalan ke CERN Pusat Nuklir Eropa

Jalan Jalan ke CERN Pusat Nuklir EropaApa itu CERN?CERN (sekang basa Prancis, Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire utawa pusat riset nuklir eropa) kuwe organisasi negara-negara eropa nggo sinau babagan nuklir. Organisasi kuwe digawe tahun 1954, anggotane 12 negara. Siki anggotane wis nganti 21 negara [wiki].